Traumatietoa taviksille - Faktaa ja kehotietoisuutta pareille

INFO

Alkamisaika
29.9.2019 klo 9.00
Loppumisaika
29.9.2019 klo 16.30

SIJAINTI

Joogatila
Laajalahdentie 20, 00330 HELSINKI

TAPAHTUMAKUVAUS


Ajankohta:  29.9.2019 klo 9.00 - 16.30

Hinta: early bird hinta 160 euroa/pari sis alv 24% ennen 15.8., (190 euroa  + alv 24 % tämän jälkeen)

Kohderyhmä: parit (vanhempi-lapsi min. ikä 16 avio- ja avoparit, ystävykset)

Vetäjät: Annika Sarvela, BA Movemment Studies, Joogan opettaja ja hieroja

            Kati Sarvela, HLL, hypnoterapia, sensomotorinen psykoterapia


Tässä työpajassa käymme läpi kansalaistaitoja, joita jokaisen olisi hyvä tietää traumoista ja lapsuuden hankalista kokemuksista sekä niiden seuraamuksista. Traumainformoidussa mallissa perustiedot traumoista kuuluvat kaikille ammattilaisille ja vertaisauttajille. Ihanteellisessa tilanteessa kaikkihan me voimme olla toinen toistemme auttajia. Käymme läpi tässä työpajassa neljän T:n perusmallin, jota on kansainvälisesti käytetty sekä vertaisauttajien että ammattilaisten traumatietoisuuden lisäämisessä.

Tietoa sisäistetään erilaisin pareille suunnatuin kehotietoisuus-, kontakti- ja liikeharjoitusten avulla. Työskentelyyn yhdistyy myös kunnioittava kosketus. Harjoittelu tapahtuu jokaisen erilaisista lähtökohdista käsin.


#traumasensitiivinen #traumainformoitu

Peruutusehdot


Yli 60 vrk ennen koulutuksen alkua (laskien taaksepäin koulutuksen aloituspäivästä) on koulutuksen peruuttaminen veloituksetonta.
Yli 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluina 50 €.  (1-14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan puolet koulutuksen hinnasta.


Koulutuksen peruuttamisesta koulutuksen alkamispäivänä, koulutuksen aikana tai koulutukseen saapumatta jättämisestä ilman peruutusta peritään koulutuksen täysi hinta. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.


Sairastapaukset ja loukkaantumiset: Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen oman sairastumisen tai loukkaantumisen takia (todistettava lääkärintodistuksella), voi hän siirtää koulutuspäiviä tai koulutusjakson toisen ryhmän kanssa suoritettavaksi veloituksetta (ks. seuraava osio ”Koulutuspäivien siirto”). Jos kyseessä on pitkäaikainen sairastuminen, eikä koulutus ole vielä alkanut, voi koulutuksen peruuttaa kokonaan. Tässä tapauksessa peritään ainoastaan ilmoittaumiseen liittyvät toimistokulut 50 €. Muut maksusuoritukset palautetaan. Sairastumisesta on kuitenkin ilmoitettava ennen koulutuksen alkua ja lääkärintodistus vaaditaan aina.