Lapsen seksuaalisen hyväksikäytön monet kasvot

INFO

Alkamisaika
14.2.2020 8.30
Loppumisaika
14.2.2020 15.45

SIJAINTI

Pato Areena, Kyminväylä 2, Kuusankoski
Kuusankoski

TAPAHTUMAKUVAUS

Tervetuloa osallistumaan rankan mutta tärkeän aiheen seminaariin Lapsen seksuaalisen hyväksikäytön monet kasvot Kouvolan Kuusankoskelle ystävänpäivänä 2020.

Seminaarissa lähestytään hyväksikäyttöä henkilökohtaisesti (Ruotsin korkeushyppylegenda Patrik Sjöberg) sekä ammatillisesti trauman vaikutuksista (traumaterapiakouluttaja Marko Punkanen). Erityisen erityiseksi päivästä tulee siksi, että vaikeaa aihetta käsitellään myös kulttuurin keinoin teatteriesityksen ensi-illan muodossa (Kati Keskihannu). Kaikki nämä eri näkökulmat, vahvistettuna suomalaisen urheilun näkökulmalla (Sami Joukainen), tulevat kuulluksi ainutlaatuisessa keskustelupaneelissa.

Kulttuurin näkökulma korostuu myös TaideRuukin puitteissa sekä kansanmusiikkiesityksillä. Haluamme ennakkoluulottomasti kerätä ihmisiä yli rajojen ja muureja murtaen tämän tärkeän aiheen ympärille. Ajassa jolloin media on pullollaan lapsen seksuaalisen hyväksikäytön uutisia. Haluamme muutosta tähän, ja muutos on mahdollinen vain tekemällä ongelma näkyväksi.

Seminaari on pienen nuorisopsykiatrin yksityisvastaanoton tiimin järjestämä suursatsaus lastemme ja nuortemme tulevaisuuden hyväksi. Toivon että Sinä vastaat tähän hätähuutoon lastemme ja nuortemme puolesta tulemalla koulutukseen ja kertomalla siitä kaverillesi.